+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Asztali elektronmikroszkópok

Phenom Pure

Phenom Pure

A Phenom Pure asztali scanning elektronmikroszkóp (SEM) ideális átmenetet képez az optikai mikroszkópos és az elektronmikroszkópos munkák között. Mindennel fel van szerelve, ami az alapvető elektronoptikai képalkotáshoz szükséges.

A Phenom Pure magas minőségű képeket készít, miközben a piac leggyorsabb mintabevitelével és képalkotásával rendelkezik. A megbízható automata fókuszálás és forrásközpontosítás rendkívül felhasználóbarát megoldást nyújt. Ez a készülék a piacon a legköltséghatékonyabb elektronoptikai képalkotó.

Kis karbantartásigénye egyedülálló a maga kategóriájában, amivel a hasznos üzemidőt maximalizálja. Ezzel a karakterisztikával lehetővé teszi bárki számára a készülék használatát, így a nagy nagyítású képalkotás a laboratórium bármely tagja számára könnyen elérhető.

A Phenom Pure komplett, “plug and play” koncepcióval érkezik. Kicsomagolás, és installálás után készen áll a munkára, nincs szükség PC-re, laptop-ra vagy bármilyen más perifériára.

Bővebben: http://www.phenom-world.com/microscopes/phenom-pure

Phenom Pro

Phenom Pro

A Phenom Pro asztali scanning elektronmikroszkóp az egyik leghaladóbb képalkotó rendszere a Phenom szériának. A Phenom Pro a hosszúélettartamú, nagyfényességű CeB6 elektronforrással minimális felhasználói karbantartással képes a legfejlettebb képalkotásra.

Az optimalizált BSD detektor és a detektálási redszer a legjobb jel/zaj viszonnyal alkotja meg a legkülönfélébb mintákról a képet.

A Phenom Pro upgradelhető a ProSuite applikációs platformmal. Ez a ProSuite software különféle applikációs lehetőségeket kínál, melyek segítségével automatizálható az adatgyűjtés és kiértékelés. Csak néhány példa: a Fibermetric – automatizált mérése és osztályozása a textilszálaknak és filtereknek, a 3D Roughness Reconstruction and Automated Image Mapping pedig automata lehetőség nagy területekről átfogó, nagyfelbontású képek alkotására.

Sokféle mintatartó segíti a különféle minták gyors bevitelét a Phenomba.

Bővebben: http://www.phenom-world.com/microscopes/phenom-pro

Phenom ProX

Phenom ProX

A Phenom ProX asztali scanning elektronmikroszkóp “kettő az egyben” képalkotó és analizáló rendszer (EDS).

Az EDS egy olyan technika, mely elektrongerjesztéssel karakterisztikus röntgensugárzást generál a mintában. Segítségével a minták fizikai szerkezete és kémiai elemi öszetétele is meghatározható. Ezt a feladatot a Phenom ProX az EDS detektorral teljes mértékben integráltan oldja meg.

Az Element Identification (EID) software csomag sokpontos analízist tesz lehetővé, és minden elemet meghatároz a mintában. A software kibővíthető elemi térképezési lehetőséggel is.

Bővebben: http://www.phenom-world.com/microscopes/phenom-prox

Phenom XL

Phenom XL

A Phenom XL scanning elektronmikroszkóp a kompakt, asztali elektronmikroszkópok teljesítményének határait feszegeti. Az összes Phenom rendszerre jellemző könnyű kezelhetőséget és a gyors képalkotást kihangsúlyozza.

Olyan mintakamrával van felszerelve, ami alkalmas 100 mm x 100 mm minták befogadására és vizsgálatára. A benne lévő szabadalmaztatott leszívás/mintabevitel mechanizmus biztosítja a világon a leggyorsabb mintaciklust, ezzel a legnagyobb áteresztőképességet nyújtja. Habár a Phenom XL egy asztali SEM készülék, ami nem igényel extra körülményeket, mégis az újonnan kifejlesztett kompakt, motorizált mintaasztal a felhasználó számára lehetővé teszi a teljes mintaterület szkennelését.

A Phenom XL készülékben a könnyű felhasználhatóságot egy optikai navigációs kamera is segíti, ami a felhasználó számára lehetővé teszi egyetlen klikkentéssel a vizsgálandó terület kijelölését egy másodpercen belül.

Bővebben: http://www.phenom-world.com/microscopes/phenom-xl

Phenom Pharos

Phenom Pharos

A Thermo ScientificTM Phenom Pharos egy olyan asztali SEM, amely FEG-forrással rendelkezik, amely éles, fényes képeket készít, és a mindenki számára elérhető FEG-forrás előnyeit teszi lehetővé. Az intuitív és kompakt kialakításnak köszönhetően az első telepítéstől a tényleges használatig könnyen kezelhető.

A fejlett hardvertervezés és a detektorok lehetővé teszik a gyors és egyszerű képszerkesztést és teljesmértékben kiküszöböli az esetleges felhasználói hibákat.

Bővebben: https://www.phenom-world.com/desktop-scanning-electron-microscopes/phenom-pharos