+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Gyártók

Malvern Panalytical B.V. (Hollandia, Almelo)

A Malvern Panalytical B.V. (régebbi nevén Philips Analytical B.V.) (Hollandia, Almelo) piacvezető szállító a röntgenanalitikai készülékek és a hozzátartozó szoftverek és mintaelőkészítők terén. Széles skáláját kínáljuk termékeinknek ipari felhasználásokra, például a cement-, acél-, üveg-, színesfém-, alumínium-, olaj-, autó-, gyógyszer- és bányaipar számára, illetve kutatási és fejlesztési feladatokra egyetemek, kutatóintézetek és ipari kutatólaboratóriumok számára.

Malvern Panalytical B.V.: https://www.malvernpanalytical.com/

Malvern Panalytical B.V.

EDAX B.V. (USA, Mahwah)

Az EDAX B.V. (USA, Mahwah) piacvezető beszállítója az elektronmikroszkópokkal együttműködő energiadiszperzív spektrométereknek (EDS), visszaszórt elektrondiffrakciós detektoroknak (EBSD), hullámhosszdiszperzív spektrométereknek (WDS), valamint röntgenfluoreszcens mikro XRF rendszereknek.

EDAX B.V.: http://www.edax.com/

EDAX B.V.

Phenom-World B.V. (Hollandia, Eindhoven)

A Phenom-World B.V. (Hollandia, Eindhoven) integrálja az elektron-optika tudományát a finommechanikával, mikroelektronikával, számítástechnikával és vákuumtechnikával annak érdekében, hogy modern, sokoldalú, a mai felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, asztali scanning elektron-mikroszkópokat szállíthasson ipari és kutatói feladatokra.

Phenom-World B.V.: http://www.phenom-world.com/

Phenom-World B.V.

AGAR Scientific Ltd. (Anglia, Stansted)

Az AGAR Scientific Ltd. (Anglia, Stansted) több, mint 40 éve vezető nemzetközi beszállító minden típusú mikroszkópiához (LM, TEM, SEM, AFM, SPM, FIB) használatos eszközök és fogyóeszközök terén.

AGAR Scientific Ltd.: http://www.agarscientific.com/

AGAR Scientific Ltd.