+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Mintaelőkészítő berendezések

Cégünk mind az elektronmikroszkópos, mind a röntgenanalitikai munkákhoz forgalmaz mintaelőkészítő berendezéseket. Ezek az eszközök egyrészt megkönnyítik a vizsgálandó minták előkészítését, másrészt jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a kapott eredmények pontosak, korrektek, jól értelmezhetők legyenek, és a valóságot a lehető legpontosabban tükrözzék.

Bővebben: http://www.panalytical.com/Sample-preparation.htm

Automata mérlegek

Automata mérlegek

Az Ant automata mérleget elsősorban arra használjuk, hogy a megfelelő minta/fluxus arányt nagy pontossággal tudjuk bemérni minden esetben. A készülék 30-60 mintaanyag bemérését tudja elvégezni óránként, és 200 darab egymástól független mérést tud végezni. A készülék használatával konzisztensen pontosan, ismételhetően mérhetünk, kizárva ezzel a monotonitásból, fáradásból adódó esetleges mérési, vagy számítás hibákat.

Bővebben: Bővebben: http://www.panalytical.com/TheAnt-automatic-weigher.htm

Gyöngyolvasztó készülékek

Gyöngyolvasztó készülékek

Röntgenfluoreszcens spektrometriai mérések esetén a minták gyöngyolvasztásával nagyobb pontosságot érhetünk el. Cégünk a kanadai Claisse (PANalytical Partner Company) termékeit forgalmazza.

Bővebben: http://www.claisse.com/instruments.php

Mintaörlő malmok

Mintaörlő malmok

A kicsi, kompakt MiniMill 2 laboratóriumi örlőberendezés alacsony költségen, nagy reprodukálhatósággal dolgozik. A MiniMill 2 bolygómozgású malom, ami egy örlőtégellyel rendelkezik. Maximálisan 600 fordulat/perces sebességgel dolgozik, alkalmas puhább és keményebb minták, szárazabb anyagok és szuszpenziók örlésére is.

Bővebben: http://www.panalytical.com/MiniMill-2.htm

Minta prések

Minta prések

A kézi vezérlésű olaj-hidraulikus MiniPress laboratóriumi prés készülék különféle mintaanyagokból készít préselt mintákat hatékonyan, és jól reprodukálhatóan. Sokféle laboratóriumi prés-applikációhoz alkalmazható. A hidraulikus prést kézi erővel mozgatjuk, és maximálisan 20 tonna préserővel működtetjük. A préssel együtt szállítjuk a megfelelő magasságú asztalt, ami elbírja a 130 kg-os készüléket.

Bővebben: http://www.panalytical.com/Manual-laboratory-press.htm

Kritikuspont szárító

Kritikuspont szárító

A Kritikuspont szárító (CPD) nagy kapacitású mintakamrával rendelkezik, nagyméretű minták, vagy egyszerre több minta egyidejű szárítására alkalmas. A mintakamra 82mm hosszú, és 63.5mm belső átmérővel rendelkezik.

Bővebben: http://www.agarscientific.com/instrumentation/critical-point-dryers/jumbo-critical-point-dryer-and-accessories.html

Ultrahangos mosó

Ultrahangos mosó

Egy sor általános felhasználású ultrahangos mosófürdőt kínálunk. Mindegyik mosónak magas minőségű, rozsdamentes acél tartálya van, beépített generátorral és automata szabályozási lehetőséggel. Néhány model automata időzítővel rendelkezik, és a nagyobb készülékek melegítő funkcióval is rendelkeznek.

Bővebben: http://www.agarscientific.com/instrumentation/ultrasonic-cleaners/ultrasonic-cleaning-baths.html

Iongőzölő

Iongőzölő

Az Agar Scientific cég számos bevonat készítő készüléket ajánl, attől függően, hogy SEM, vagy TEM minták bevonására használjuk-e, illetve a szerint, hogy milyen bevonatolást tartunk a legalkalmasabbnak a mintáink viszgálatára. Ezek a kompakt, asztali modelek mikroprocesszorral vezérelt, magas technológiai minőséget képviselnek.

Rutin aranygőzölésre az alacsony költségű, kézi vezérlésű készüléket ajánljuk, míg sok bevonandó minta esetére, ahol a target anyagát is esetleg cserélni kívánjuk, automata készüléket ajánlunk.

Az Agar automata SEM szén gőzölője scanning elektronmikroszkópos minták rutinszerű bevonatolására használható. A kettős szénrúd forrás az egyedi áramvisszacsatolás vezérlésével nagyon pontosan reprodukálható szénbevonatot készít. Automata üzemmódban egy digitális programmer segítségével beállítható a megfelelő feszültségérték és a párologtatási idő. Kézi vezérlés és impulzus üzemmód is rendelkezésre áll a hőérzékeny minták bevonatolására. A munkatávolságot az állítható asztal segítségével változtathatjuk.

Bővebben: http://www.agarscientific.com/instrumentation/vacuum-coaters.html