+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Röntgenfluoreszcens spektrométerek

A PANalytical cég széles portfolióval rendelkezik az XRF spektrométerek és a hozzájuk tartozó mintaelőkészítő termékek terén. A készülékeket elemanalízisre és vékonyrétegek vastagságának mérésére használhatjuk a legkülönfélébb környezetben és elvárások között.

A spektrométereket az alacsonyenergiás, energiadiszperzív, asztali EDXRF spektrométerektől kezdve a nagyenergiás, hullámhosszdiszperzív WDXRF készülékekig forgalmazzuk.

Ezeket a készülékeket a különféle dedikált szoftver modulokkal konfigurálva, applikációs anyagokkal, kalibráló standardokkal és mintaelőkészítő berendezésekkel komplett csomagban is kínáljuk, ezzel az analitikai feladatok teljes megoldását szolgáltatjuk. Minden PANalytical termékhez a szervíz szolgáltatást és a vevőtámogatást a szervíz szervezet és a PANassist biztosítja.

PANassist: http://www.panalytical.com/PANassist.htm

Zetium

Zetium

Elemi kiválóság

A röntgenfluoreszcens spektrometria (XRF) az anyagok sokféle formájának, -beleértve a szilárd, a folyékony és a laza por formáját – képes az elemi összetételét meghatározni.

A sokéves extenzív analitikai röntgenes tapasztalatok és sikerek vezettek a Zetium forradalmian új megoldásaihoz. A készülék platformja magában foglalja a SumXcore technológiát – a WDXRF, az EDXRF és az XRD integrációját.

Ez az egyedülálló kombináció emeli a Zetium készüléket egy új, magasabb osztályba az analitikai képesség, sebesség, flexibilitás és sokfunkciós felhasználói környezet tekintetében.

Bővebben: http://www.panalytical.com/Zetium.htm

Axios FAST

Axios FAST

Sokelemes kémiai összetétel meghatározás másodpercek alatt

Szüksége van roncsolásmentes, gyors elem analízisre néhány másodperc alatt, mert idő-kritikus folyamatot szabályoz, vagy rengeteg a mérendő mintája? A PANalytical Axios FAST szimultán hullámhosszdiszperzív spektrométere (WDXRF) 28 mérendő elemszámig, ppm tartománytól a 100%-ig ideális megoldást nyújt a problémájára. Pontos és robusztus analízis, könnyű használhatóság, magas százalékú üzemidő és alacsony működési költség jellemzi.

A legfőbb applikációs területei például az acél és ötvözet gyártás területe, vagy a geológiai laboratóriumok és a szolgáltató laboratóriumok, ahol naponta több száz minta megmérése a feladat.

Bővebben: http://www.panalytical.com/Axios-FAST.htm

Epsilon 1

Epsilon 1

Kicsi és erős

Az Epsilon 1 készülék teljesmértékben integrált energiadiszperzív XRF analizátor, ami magában foglalja a beépített számítógépet, érintőképernyőt és az analitikai szoftvert. Az alacsony költségű, asztali készülék kategóriában kiemelkedő szereplő a legújabb gerjesztési és detektálási technológiájával.

Az Epsilon 1 gyors, költséghatékony, és minimális operátori beavatkozással és mintaelőkészítéssel szolgáltat precíz és hibátlan adatokat. Épp ezért a teljes működési költsége sokkal alacsonyabb, mint más analitikai technikáknak, mint például az AAS, ICP vagy a nedveskémiai módszerek.

Az Epsilon 1 úgy készült, hogy minden típusú mintát mérhessen nagyon sok ipari területen, mint például cementipar, kozmetika, környezetvédelem, élelmiszeripar, bűnügy, fémek és bevonatok, bányászat és ásványipar, nanoanyagok, olajipar, gyógyszergyártás és műanyagipar.

Egy sor kész applikáció kapható különböző analitikai igények kielégítésére. Ezek az ipari verziók kalibrálva, azonnal használhatóan érkeznek a gyárból:

Kén meghatározása üzemanyagokban az ASTM D4294 és ISO 20847 szerint

Kenőolajok adalékmeghatározása az ASTM D6481 szerint

Gyógyszeripari termékekben katalizátor maradvány meghatározása

Tejporok vizsgálata

Bányászat

Kutatás és fejlesztés

Bővebben: http://www.panalytical.com/Epsilon-1-range.htm

Epsilon 3X Epsilon 3XLE

Epsilon 3X és Epsilon 3XLE

Minden analitikai problémára van egy megoldásunk

Az Epsilon 3X készülékek asztali energiadiszperzív röntgenspektrométerek (EDXRF), melyek az ipari folyamatszabályozás, illetve a kutatás fejlesztés során elemanalízist végeznek. Rendkívül flexibilis analitikai készülékek, alkalmasak sokféle ipari feladatra és applikációra. A magasszintű spektrumfeldolgozás és a modern kvantifikációs algoritmus biztosítja a nagy precizitást és megbízhatóságot.

Kapható Epsilon 3X és Epsilon 3XLE verziókban. Mindkét készülékben nagyteljesítményű kerámia rötgencső található, 50 kV-os gerjesztéssel, és a detektálás a legújabb szilikon drift detektoros technológiával történik.

Bővebben: http://www.panalytical.com/Epsilon-3X-spectrometers.htm

Epsilon 5

Epsilon 5

Vezető a nehéz fémek meghatározásában

A teljesen integrált Epsilon 5 röntgenfluoreszcens spektrométer (XRF) kombinálja a különleges elemi gerjesztés képességét a fejlett készülékvezérléssel és az analitikai szoftverrel.

Az Epsilon 5 nagyteljesítményű nyomelem meghatározást nyújt az ipar és a kutatás fejlesztés számára, amellett, hogy költséghatékony megoldást is biztosít szolgáltató analitikai laboratóriumok számára is.

Bővebben: http://www.panalytical.com/Epsilon-5.htm