+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Mikroröntgen analizátorok

Orbis Mikro-röntgen (Micro-XRF) Analizátor

Orbis Mikro-röntgen (Micro-XRF) Analizátor

Roncsolásmentes elemanalízist biztosít flexibilisen mindenféle típusú és alakú minta esetén. A mintaelőkészítés minimális, bevonatkészítésre sincs szükség. Az Orbis Mikro-röntgen energiadiszperzív analizátor (Micro-EDXRF) gyors, szimultán sokelemes nagyérzékenységű röntgenanalízist tesz lehetővé ppm-től 100%-os koncentrációig. A felhasználók elemanalízist végezhetnek egészen kisméretű mintákon, mint például töretek, szemcsék, zárványok, vagy automata sokelemes vizsgálatot végezhetnek a nagyobb mintákon az XRF módszer egyszerűségének kihasználásával.

Ezek az asztali készülékek Na-tól Bk-ig képesek meghatározni az elemeket levegőben, vagy alacsony vákuumban. Az olyan minták esetében, amikor a durvább, nagyobb jellemzőire vagyunk kíváncsiak, az Orbis analizátor a nagyobb behatolóképességű röntgensugárral jobb szolgálatot teljesít, mint a scanning elektronmikroszkópok. Az EDAX nagyteljesítményű, felhasználóbarát Vision software csomagja pontos elemanalízist biztosít.

Bővebben: http://www.edax.com/Products/Micro-XRF/Orbis/Index.aspx

XLNCE SMX-BEN XRF Analizátor

XLNCE SMX-BEN XRF Analizátor

A röntgenfluoreszcens (XRF) analízis hatékony a vékony rétegek vastagságának, és a komplex anyagok főkomponenseinek és nyomelemeinek minőségi és mennyiségi meghatározásában.

Az XLNCE SMX-BEN asztali energiadiszperzív röntgenfluoreszcens analizátor (EDXRF) segítségével roncsolásmentes vékonyréteg és összetétel vizsgálatot végezhetünk folyamatszabályozáshoz és minőségbiztosítási célból. Kitűnő választás kutatás-fejlesztésre és hibavizsgálatra is.

Az XLNCE SMX-BEN remek költséghatékony választás kitűnő ár/ érték aránnyal.

Bővebben: http://www.edax.com/products/X-ray%20Metrology/SMX-BEN.aspx