+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Minőségpolitika

Minőségpolitika Professional X-ray & EO Kft

Legfontosabb minőségpolitika céljaink

Legfontosabb minőségpolitika céljaink

Megbízóink igényeinek maximális kielégítése, megelégedettségük fokozása, melynek elérése érdekében szolgáltatásainkat és szolgáltatási csomagjainkat, továbbá minőségirányítási rendszerünket a megbízói igények figyelembe vételével, a megbízói észrevételek visszacsatolásával, valamint saját szolgáltatási teljesítményünk mérésével és értékelésével tovább tökéletesítjük.

Szolgáltatásainkat és tevékenységeinket a piaci követelmények mindenkori változásainak figyelemmel kísérésével, valamint a jogszabályi előírások maximális figyelembe vételével, naprakész információk birtokában végezzük.

Tovább növeljük a megbízói megelégedettséget, valamint folyamatosan és következetesen magas szinten tartjuk a minőségirányítási rendszer korszerű és hatékony alkalmazásával.

Együttműködő partnereinkkel, beszállítóinkkal, hosszú távú, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatra törekszünk a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása, valamint a minőségi célkitűzések elérése érdekében. Elvárjuk és megköveteljük, hogy az általuk szállított eszközök, anyagok és szolgáltatások maximálisan feleljenek meg az elérhető és elvárható magas színvonalú minőségi követelményeknek.

Alapvető követelménynek tekintjük, munkatársaink folyamatos és rendszeres szakmai továbbképzését, szakmai fejlődését, a munkakultúra további fejlesztését, továbbá a technikai fejlődés figyelemmel kísérését és a rövid időn belüli alkalmazásának elsajátítását. Elvárás, hogy minden munkatársunk személyes, magas színvonalú tudásával, valamint személyes felelősségével járuljon hozzá cégünk sikeréhez azért, hogy minőségirányítási rendszerünk hatékony, magas szakmai színvonalú, versenyképes szolgáltatás végzésének eredményes és sikeres eszköze legyen.

Legfőbb célunk, hogy a szolgáltatásaink minősége mindenkor maximálisan megfeleljen a megbízóink által elvárt igényeknek, ezzel elősegítve piaci versenyképességük megszerzését, megtartását, valamint továbbnövelését

A minőséget, valamint a minőségpolitika célkitűzéseit úgy kezeljük, mint cégünk hosszú távú fennmaradásának, fejlődésének, piaci versenyképessége megőrzésének és növelésének egyik legfontosabb meghatározó tényezőjét. Cégünk szakmai hírnevének biztosítania kell megbízóink tartós bizalmának elnyerését, minőségképességünk és versenyképességünk megőrzését, továbbfejlesztését.