+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Rólunk

Professional X-ray & EO Kft

Cégünket 2000-ben alapítottuk a Philips Professzionális Termékek magyarországi értékesítésére, és vevőtámogatására. Későbbiekben ezeket a gyárakat a Philips leválasztotta az anyacégről, és a jogutódok az eredeti helyszínen folytaták ugyanazon termékek gyártását és továbbfejlesztését.

Cégünk budapesti telephelye Magyarországon a fenti termékek kizárólagos értékesítési képviselete, és emellett teljeskörű vevőtámogatást is biztosítunk. A professzionális termékek területén belül két fő tevékenységi körünk a röntgenanalitika és az elektronmikroszkópia.

2013-ban cégünk profilját kibővítettük a Kreatív Divizióval. Ennek keretén belül különféle grafikai munkákat, logotervezést, arculattervezést, kiadványszerkesztést végzünk megrendelőink számára.

Röntgenanalitika

A Malvern Panalytical B.V. (régebbi nevén Philips Analytical B.V.) (Hollandia, Almelo) piacvezető szállító a röntgenanalitikai készülékek és a hozzátartozó szoftverek és mintaelőkészítők terén. Széles skáláját kínáljuk termékeinknek ipari felhasználásokra, például a cement-, acél-, üveg-, színesfém-, alumínium-, olaj-, autó-, gyógyszer- és bányaipar számára, illetve kutatási és fejlesztési feladatokra egyetemek, kutatóintézetek és ipari kutatólaboratóriumok számára.

Az EDAX B.V. (USA, Mahwah) piacvezető beszállítója az elektronmikroszkópokkal együttműködő energiadiszperzív spektrométereknek (EDS), visszaszórt elektrondiffrakciós detektoroknak (EBSD), hullámhosszdiszperzív spektrométereknek (WDS), valamint röntgenfluoreszcens mikro XRF rendszereknek.

Elektronmikroszkópia

A Phenom-World B.V. (Hollandia, Eindhoven) integrálja az elektron-optika tudományát a finommechanikával, mikroelektronikával, számítástechnikával és vákuumtechnikával annak érdekében, hogy modern, sokoldalú, a mai felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, asztali scanning elektron-mikroszkópokat szállíthasson ipari és kutatói feladatokra.

Az AGAR Scientific Ltd. (Anglia, Stansted) több, mint 40 éve vezető nemzetközi beszállító minden típusú mikroszkópiához (LM, TEM, SEM, AFM, SPM, FIB) használatos eszközök és fogyóeszközök terén.

Röntgenanalitika elektronmikroszkópia