+36 1 340 9496+36 30 9493 404

Röntgendiffraktométerek

A PANalytical röntgendiffraktométereit úgy tervezték, hogy a tökéletes diffrakciós adatokat a lehető legegyszerűbben kapjuk meg, és a lehető legflexibilisebben és a leggyorsabban tudjunk váltani az egyes applikációk között.

A készülékeket nagyon sokféle területen használhatjuk, kezdve az egyetemektől és a kutatóintézetektől, egészen az ipari laboratóriumokig és az automata folyamatszabályozásig.

Minden sokfunkciós diffraktométer PreFIX (előre központosított, gyorsan cserélhető) röntgen modulokból áll, ezzel lehetővé téve a felhasználó számára a különböző applikációkhoz szükséges optikai elemek könnyű átépítését. Épp ezért az összes applikációs lehetőséget egyetlen diffraktométer platformon meg tudjuk valósítani.

Empyrean

Empyrean

Sokfunkciós megoldás az Ön analitikai szükségleteire

Az Empyrean megalkotásával a PANalytical felállította az új sztenderdet a sokfunkciós diffraktométerek körében. Miközben kifejlesztette a röntgen platform végleges formáját a porok, vékony rétegek, nanoanyagok és szilárd anyagok vizsgálatára, a PANalytical kutatási és fejlesztési csoportja az összes kulcsfontosságú komponensét a diffraktométernek az alapoktól kezdve újratervezte.

Bővebben: http://www.panalytical.com/Empyrean.htm

XPert3 Powder

X'Pert³ Powder

A költséghatékony sokfunkciós röntgendiffraktométer új generációja

Az X'Pert³ Powder készülék a PANalytical legújabb fejlesztésű diffraktométere, melynek alapja a megújított X’Pert platform.

A rendszer megfizethető lehetőséget kínál magas minőségű, nagy mennyiségű fázis meghatározásra és mennyiségi meghatározásra, maradék feszültség analízisre, reflektometriára, kis-szögű szórás vizsgálatokra és alacsony- vagy magashőmérsékletű mérésekre.

Bővebben: http://www.panalytical.com/XPert3-Powder.htm

XPert3 MRD XL

X'Pert³ MRD és MRD (XL)

A sokoldalú anyagtudományi kutató diffraktométer új generációja

A PANalytical MRD diffraktométer hosszantartó sikeres története egy új generációval - X’Pert³ MRD és az X’Pert³ MRD XL készülékekkel - folytatódik. Az új platform tökéletesített teljesítménye és megbízhatósága új analitikai képességeket és röntgenszórási vizsgálatokat tesz lehetővé a következő területeken:

Magasabb rendű anyagtudomány

Tudományos és ipari vékonyréteg technológia

Metrológiai meghatározások félvezetőipari folyamatok fejlesztésében

Bővebben: http://www.panalytical.com/XPert3-MRD-XL.htm

CubiX3

CubiX³

Egyetlen megoldás többféle ipari applikációra

A CubiX³ készülék minden olyan ipari szegmensben jól használható, ahol a bejövő nyersanyagok, valamint a termelés és a minőség ellenőrzése fontos szempont. A CubiX³ család dedikált készülékeket tartalmaz különböző ipari területek számára. A következő típusokat forgalmazzuk:

CubiX³ Minerals

CubiX³ Iron

CubiX³ Cement

CubiX³ Potflux

CubiX³ Pharma

Bővebben: http://www.panalytical.com/CubiX3-range.htm

Aeris

Aeris

Az XRD technikát egyszerűvé tettük

Ismerje meg az Aeris-t - a vadonatúj asztali röntgendiffraktométert. Az Aeris -az eddigiekben csak a nagy teljesítményű rendszereken látott - adatminőséggel és adatgyűjtési sebességgel fogja lenyűgözni. A készülék - mindenki számára hozzáférhető - beépített érintőképernyővel és intuitív szoftverrel rendelkezik. A Malvern Panalytical termék garantálja a legjobb asztali XRD adatok szállítását és az ipari alkalmazások teljes automatizálhatóságát.

Az Aeris alacsony üzemeltetési költségekre van tervezve, és 4 kiadásban áll rendelkezésre, melyeket az adott piacok igényeihez igazítunk: a Cement, Minerals, Metals és Research kiadások.

Bővebben: https://www.malvernpanalytical.com/en/products/product-range/aeris-range